SIMS Hall | Communication & Rhetorical Studies

SHARE PROJECT
  • YEAR :
  • LOCATION :
  • CATEGORY :
  • CREATIVE DIRECTOR :
  • VISUALIZATION :
Client:

Syracuse University

Location:

Syracuse, NY

Date Completed:

2015

Project Overview

This project was an modest scale renovation project for the Department of Rhetorical Studies. Funded largely by a Alumni donor this project involved more historic tones while creating an interior classroom environment of a more modern character. The existing hallway was modernized using a built-in undulating, linear bench serving as waiting, meeting and collaboration area. Custom wall panels with glass shield the classroom from view while allowing the natural light to filter into the classroom spaces.

Project Gallery

See Similar Projects

Maguire Ford-Lincoln of Ithaca

YEAR : 2019 LOCATION : Ithaca, NY CATEGORY : Automotive CREATIVE DIRECTOR : VISUALIZATION :

Maguire Nissan of Ithaca

YEAR : 2019 LOCATION : Ithaca, NY CATEGORY : Automotive CREATIVE DIRECTOR : VISUALIZATION :

Wayland-Cohocton CSD High School

YEAR : LOCATION : CATEGORY : CREATIVE DIRECTOR : VISUALIZATION :